Stílusos fiú és lány gyerekruha - nadrágok, szoknyák, pólók, blúzok

 
0
Kosár  
Még 15 000 Ft hiányzik az INGYENES szállításhoz

Küldetésünk

Küldetésünk

A Mikka gyerekruhákat azoknak a szülőknek ajánljuk, akik odafigyelnek gyermekeik öltözködésére és fontosnak tartják, hogy ruháik jól viselhetőek és divatosak legyenek. 1980 óta foglalkozunk gyerekruhával, és a kezdetektől fogva saját magunk tervezzük és gyártjuk azokat. Mára sikerült eljutnunk arra a szintre, hogy kizárólag prémium termékeket készítsünk. Odafigyelünk olyan fontos részletekre, mint például a bőrbarát alapanyag, mindemellett jól viselhető, divatos, tartós ruhákat készítünk, mely gond nélkül kibírja a gyermeki kíváncsiság összes fázisát.

Rólunk

100% magyar

Számunkra rendkívül fontos, hogy amit előállítunk az 100%-ig magyar gyártású legyen.

Már 30 éve foglalkozunk gyerekruha gyártással, és sokszor választhattunk volna más utat, hogy elkezdünk külföldi termékekkel kereskedni, de nem tettük, mert hiszünk a kreatív szakértő gyártás erejében, amely rá tud hangolódni a hazai igényekre. Fontosnak tartjuk a magyar gyártást és örülünk, ha a gyerekek és szüleik szeretik, amit csinálunk. Minden ruha tervezésében és kivitelezésében benne van a több évtizedes gyerekruha készítési tapasztalatunk, ami a minőségen is meglátszik.

Boldogan tapasztaljuk, hogy egyre többen választják a magyar terméket a külföldi helyett, ezzel is elismerve munkánkat. Az sem mellékes, hogy vásárlóink, ugyan ha közvetett módon is, de termékeink megvásárlásával támogatják a hazai könnyűipar minden egyes elemét és így munkahelyeket teremtenek, többek között varrónőknek, szabászoknak, modellezőknek, filmnyomóknak, hímzőknek, kellékeseknek, anyag kereskedőknek, stb.

logo bottom

Mikka Kft
KIS- & NAGYKERESKEDÉS
1162, Budapest János u. 129.
GPS koordináta: 47.528299, 19.167365

Nyitvatartás