Stílusos fiú és lány gyerekruha - nadrágok, szoknyák, pólók, blúzok

 Bejelentkezés / Regisztráció (Kereskedőknek is)
logo top
 
0
Kosár  
pankarajzos
mamataskajareszlet

ÚJ!!! EGYEDI TÁSKA

Szuper ajándék lehet anyukáknak, nagymamáknak, barátnőknek, tanároknak is!Képzeld el, hogy Anyukád a gyereked által készített családi rajzzal díszített táskával megy a boltba! Vagy azt, hogy Keresztanyu a dolgozatokat a Ti közös képetekkel nyomatott szatyorban cipeli! Hát nem lenne szerinted is szuper ajándék egy olyan táska, ami CSAK NEKI készült, ami tele van egyediséggel, amire mindig jó ránézni, ami tele van szeretettel, kívül-belül? Mi most segítnünk ezt megvalósítani!A táska egy textil alapú kézitáska, egyedi nyomással. A nyomat szublimációs eljárással készül, minden táskára egyedileg kerül fel a nyomat! A táska mérete: kb. 40 cm * 36 cm, a fülek hossza kb. 50 cm. A táska színe fehér, amit az általad beküldött rajzzal díszítünk. Hogy hogyan? Készíthettek rajzot, feliratot, mintát, küldhettek közös fényképet a szomszéddal, bármit, amit csak szeretnétek. Lehet „Nagyi táskája”, „Anyu kedvencei”, „A legjobb kutyatulajdonos”, bármi, amit csak szeretnétek, csak a képzelet szab határt! Minél színesebb és élénkebb a rajz, a fotó vagy a felirat, annál jobban fog mutatni a táskán!!! Lerajzolhatjátok a családot, az osztályt, írhattok Anyának lelkesítő szavakat, amitől jobb kedvre derül, amikor csak ránéz a táskára. Így a bevásárlás, vagy a dolgozatok hazacipelése is mosolyra deríti majd a táska tulajdonosát! Mivel mindkét oldalára nyomunk mintát, ezért érdemes legalább 2rajzot/mintát/feliratot készíteni. Fontos tudni, hogy a táskára kerülő nyomat mérete kb 35 x 38,5 cm. Az általatok beküldött rajzot mi ennek a méretnek megfelelően szerkesztjük meg. Ha közel négyzetes méretet küldtök, akkor minimálisan kell csak módosítani. Miután megrendelted a táskát webáruházunkban, küldd el a megálmodott mintát a support@mikka.hu email címre. Küldhetitek szkennelve, vagy befotózva, pdf, jpg tif formátumban is. (Ha nem tudsz szkennelni, vagy problémás a jó minőségű fotó készítése, elküldheted nekünk postán a rajzokat vagy elhozhatod személyesen is. (1162 Bp. János u 129). Miután beérkezett a mintád az email címünkre, kb 4-5 napra van szükségünk, hogy a táska Nálad legyen. A táskát természetesen a márkaboltunkban is átveheted. FONTOS! A karácsonyi megnövekedett forgalomra való tekintettel 2017. december 15. 12:00 óráig beérkezett megrendeléseket (illetve addig ideért rajzokat) tudjuk vállalni, hogy biztosan a karácsonyfa alatt lehetnek. Anyaga: non woven
Elérhető:
Kisker
Cikkszám:
329803
Szín
fehér
Válasszon méretet
Mérettábla
Bruttó ár
/darab
3 990 Ft
  • Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
  • Szállítás: Magánszemélyeknek 990,- Ft, 15.000 Ft-os rendelés felett pedig ingyenes. Kereskedő partnereinknek 1290,- Ft, és 100.000 Ft a limit az ingyenes szállításhoz.

    Fizetés: Fizetés történhet készpénzben üzletünkben, vagy a futárnak utánvét esetén, továbbá fizethet utalással is. Kérjük amíg kollégánk nem veszik fel Önnel a kapcsolatot a megrendelt termékekkel kapcsolatban, ne utaljon!

100% magyar
Számunkra rendkívül fontos, hogy amit előállítunk az 100%-ig magyar gyártású legyen. Ugyan mi már 30 éve foglalkozunk gyerekruha gyártással, és sokszor választhattuk volna a könnyebb utat, hogy elkezdünk külföldi termékekkel kereskedni, de nem tettük, mert az nem a mi stílusunk.

logo bottom

Mikka Kft
KIS- & NAGYKERESKEDÉS
1162, Budapest János u. 129.
GPS koordináta: 47.528299, 19.167365

Nyitvatartás